Puressentiel Ademhaling Balsem 19 Ess Olie 50ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De 19 essentiële oliën van de Balsem ademhaling zijn ideaal om de luchtwegen te helpen vrijmaken, te zuiveren en te verzachten en om de kwaaltjes te verlichten die optreden bij weersveranderingen of tijdens allergieperioden.

Balsem om aan te brengen op de plexus solaris en op de bovenrug. Hij maakt verstopte luchtwegen vrij.

Deze balsem imiteert het gebruik van onze grootmoeders en zal zorgen voor een locoregionale werking op de luchtwegen door inhalatie van dichtbij maar ook door penetratie via de huid.

De essentiële oliën worden bijzonder goed door de huid opgenomen en zijn gekozen voor hun gekende werkingen op de luchtwegen. Ze zullen de virussen en bacteriën neutraliseren en de natuurlijke weerstand versterken.

Gebruik
  • Als massage: op de borstkas, onderaan de hals en zo verder naar boven achter in de nek en de oren (als u kunt, kunt u ook uw ruggengraat masseren)...
  • 2 tot 3 maal per dag herhalen.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
Samenstelling
  • Combinatie van 19 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Anijs, Bay St Thomas, Kajapoet, Atlasceder, Citroen, Kruidnagel, Cipres, Eucalyptus, Lavendel officinalis, Lavandin grosso, Pepermunt, Niaouli, Oregano, Grove den, Ravintsara aromatica, Rozemarijn, Salie officinalis, Theeboom, Tijm.

  • Excipiëns QSP 50 ml: gezuiverd water, plantaardige ester, plantaardig polymeer, coprah-, zoete amandel-, duindoorn-, abrikozenpit- en olijfpitolie.
Gegevens
CNK2398931
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte48 mm
Lengte115 mm
Diepte48 mm