Waterpill Vochtretentie Duo Comp 2 X 30 Blister

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voel je je opgeblazen? Dit komt zeker door het vasthouden van water. Dit is een ophoping van water in de weefsels van het lichaam: het lichaam, dat van nature ongeveer 60% water bevat, is niet in staat het overtollige water af te voeren. Er ontstaan dan zwellingen in de voeten, enkels, benen of vingers. WaterPill® Water Retention is het resultaat van onderzoek van Nutreov laboratoria en is geïnspireerd door de natuur. Het combineert 8 plantenextracten (cafeïne, paardenbloem, kers, orthosifon, groene thee, es, moerasspirea en asperge) om u te helpen overtollig water af te voeren.

WaterPill® Water Retention, het resultaat van onderzoek door Nutreov Laboratories, is een oplossing om de ophoping van water in weefsels tegen te gaan, dankzij een innovatieve formule geïnspireerd op de natuur.

  • Bevordert de afvoer van water dankzij extracten van essenbladeren
  • Bevordert drainage dankzij extracten van essen en moerasspirea
  • Verzacht het figuur dankzij extracten van kersenstengels

Dulloo, A.G., Efficacy of a green tea extract rich in catechin polyphenols and caffeine in increasing 24-h energy expenditure and fat oxidation in humans, Am J Clin Nutr. 1999;70(6):1040-45.

Gebruik

Neem 1 tablet per dag 's morgens bij het ontbijt met een groot glas water.
Voor minstens 1 maand. Herhaal dit regelmatig.

Samenstelling

Ingrediënten :
Vulstof: microkristallijne cellulose - Cafeïne van natuurlijke oorsprong - Extract van groene theebladeren Camellia sinensis L. Kuntze - Kersensteelextract Cerasus vulgaris Mill. - Extract van paardenbloemblad Taraxacum campylodes - Asperge-extract Asparagus officinalis L. - Vulstof: dicalciumfosfaat - Orthosiphon aristatus (Blume) bladextract Miq. - Bindmiddel: tricalciumfosfaat - Extract van bloeiende toppen van moerasspirea Filipendula ulmaria L. Maxim. - Extract van essenblad Fraxinus excelsior L. - Antiklontermiddel : Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Filmomhullingsmiddelen: HPMC, Hydroxypropylcellulose, talk, calciumcarbonaat - Voedingskleurstoffen: indigotine E132, geel ijzeroxide E172.

Voedingswaarde Voor 1 tabl
Cafeïne van natuurlijke oorsprong 80 mg
Extract van groene thee 80 mg
Kersensteelextract 80 mg
Extract van paardenbloemblad 80 mg
Asperge-extract 80 mg
Orthosiphon blad extract 60 mg
Extract van bloeiende moerasspirea 20 mg
Extract van essenblad 20 mg

RVW : Referentie voedingswaarde

Indicatie

Afslanken - verwijdert overtollig water.

Contra indicatie

Bevat cafeïne (80 mg/dag) en groene thee, niet aanbevolen voor kinderen, adolescenten en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Niet innemen buiten de maaltijden om. Bevat moerasspirea, niet gebruiken bij mensen die allergisch zijn voor salicylaten. Niet aanbevolen voor mensen die een antistollingstherapie ondergaan.

Gegevens
CNK3811320
FabrikantenAmophar, Nutreov Physience
MerkenNutreov
Breedte93 mm
Lengte133 mm
Diepte66 mm