Zaffranax Caps 60 Promo -5€

-30%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Periodes van stress, vermoeidheid, onrust in je hoofd, ... het overkomt ons allemaal wel eens. En toch antwoord je waarschijnlijk "ça va" als iemand je vraagt of je je goed voelt, ook al voel je je niet zo.

Onderzoek rond mentaal welzijn door Zaffranax® toont aan dat dit geldt voor maar liefst 75% van de Belgen⁶.

Zaffranax® kan je helpen van elke "ça va" een echte "ça va" te maken dankzij zijn unieke formule op basis van saffraan, magnesium en vitamines B¹. Zo helpt Zaffranax® niet enkel je vermoeidheid te verminderen², maar helpt het je ook ontspannen³, zodat je de hele dag door een positieve gemoedstoestand³ kan behouden.

Zaffranax® werkt namelijk in op 3 belangrijke kenmerken, voor een zo volledig mogelijke ondersteuning:

  • Emotioneel: emotionaliteit of verdriet³
  • Cognitief: stressgevoeligheid, moeilijke concentratie of verminderde productiviteit⁴
  • Fysiek: vermoeidheid of gespannen spieren2,5

Zaffranax® is een voedingssupplement dat je mentaal welzijn ondersteunt¹. Het mag gebruikt worden vanaf 12 jaar en geschikt is voor langdurig gebruik.

Het ondersteunen van het emotioneel evenwicht is een gradueel proces. Daarom zullen de resultaten pas na enkele weken optimaal voelbaar zijn.

Referenties:

¹ Zaffranax® bevat saffraan die het emotioneel evenwicht ondersteunt, helpt om te ontspannen en een positieve instelling te behouden. Het bevat magnesium dat bijdraagt aan de geestelijke veerkracht en helpt om vermoeidheid te verminderen, vitamine B5 die bijdraagt aan de normale mentale prestaties, inclusief stressbestendigheid en concentratie en de vitamines B6, B9, B12 die helpen om vermoeidheid te verminderen.

² Vitamines B6, B9, B12 en magnesium helpen vermoeidheid te verminderen

³ Saffraan ondersteunt het emotioneel evenwicht, helpt om te ontspannen en een positieve instelling te behouden.

⁴ Vitamine B5 draagt bij aan de normale mentale prestaties, inclusief stressbestendigheid en concentratie.

5Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme, de normale werking van het zenuwstelsel, een normale spierwerking en een normale psychologische functie.

⁶ Online onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van Zaffranax tussen 11 en 17 augustus 2023 bij 1000 Belgen representatief op taal, geslacht, leeftijd en diploma. De maximale foutenmarge bij 1000 Belgen bedraagt 3,02%.

Gebruik

Neem dagelijks 1 capsule Zaffranax®. Indien nodig kan de dosis worden verhoogd tot 2 capsules. Voor de best mogelijke werking is het aangeraden Zaffranax® minstens 6 maanden te nemen.

Voorzorgsmaatregelen

Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van depressiebehandeling. Allurarood AC kan de activiteit of alertheid van kinderen nadelig beïnvloeden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Samenstelling

Actieve ingrediënten per 2 capsules:

  • Saffraanextract (Crocus sativum L.) – 60 mg
  • Vitamine B5 (Calcium-D-pantothenaat) – 6 mg (100 % R.I.)
  • Vitamine B6 (Pyridoxinehydrochloride) – 2,8 mg (200 % R.I.)
  • Vitamine B12 (Cyanocobalamine) – 2,5 µg (100 % R.I.)
  • Foliumzuur (Pteroylmonoglutaminezuur) – 200 µg (100 % R.I.)
  • Magnesium (Magnesiumcitraat) – 170 mg (45 % R.I.)

R.I. = Referentie-Inname

Indicatie

Zaffranax® Positieve Stemming helpt een positief humeur en emotioneel evenwicht te bewaren tijdens emotionele periodes³, bij tijdelijke stress⁴ en professionele vermoeidheid².

Gegevens
CNK4733168
FabrikantenPerrigo
MerkenPerrigo