Begeleiding bij Rookstop

Op donderdag 8 februari 2024 verwelkomt onze apotheek Kayleigh Spriet, een ervaren tabakoloog en voormalige stagiaire bij ons, voor een speciale rookstopbegeleiding. In deze namiddagsessies biedt Kayleigh persoonlijke intakegesprekken aan voor iedereen die overweegt te stoppen met roken. Deze sessies vormen de eerste stap in uw traject naar een rookvrij leven.


Een Intakegesprek: Wat kunt u verwachten?

De intake met Kayleigh is een vertrouwelijke en persoonlijke info sessie die zich richt op uw specifieke rookgedrag en de uitdagingen die u daarbij ervaart. In deze sessie, die ongeveer een uur duurt, staat uw verhaal centraal. Kayleigh luistert, geeft advies, en stippelt samen met u een pad uit naar een rookvrije toekomst.


Optionele Opvolgsessies

Na de intake kunt u ervoor kiezen om opvolgsessies te plannen. Deze duren elk 30 minuten en zijn bedoeld om uw vorderingen te bespreken en u verder te begeleiden. Deze vervolgsessies zijn geheel vrijblijvend en aangepast aan uw persoonlijke behoeften.


Hoe maakt u een afspraak?

Tijdelijk kunt u een email sturen naar ons of bellen of bericht sturen via whatsapp: info@apotheekmollemandecoster.be   051/68.80.44

U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons Rosa platform, hetzelfde systeem dat we gebruikten voor de vaccinatieafspraken. Maak uw afspraak hier: 


Kostenoverzicht

- Standaardtarief: €7,50 per 15 minuten.

- Met verhoogde tegemoetkoming: €1 per 15 minuten.

- Voor leden van CM: Na twee sessies met een tabakoloog, kunt u tot €50 terugkrijgen voor de aanschaf van rookstopmedicatie met een BVAC-attest.


De meerwaarde van een tabakoloog

Een rookstoptraject is vaak succesvoller met professionele ondersteuning. Kayleigh biedt niet alleen begeleiding op maat, maar zorgt er ook voor dat u na de sessies de juiste medicamenteuze ondersteuning krijgt in onze apotheek. Dit multidisciplinaire aanbod vergroot uw kansen op succes.

Ontdek meer over Kayleigh's benadering en de voordelen van haar begeleiding op www.rookstopcoachkayleigh.be


Neem de stap naar een gezonder leven

Deze persoonlijke info sessies met Kayleigh zijn een uitstekende gelegenheid om de eerste stap te zetten op weg naar een rookvrij leven. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap in dit belangrijke traject.

**Mis deze kans niet. Zet de eerste stap naar een gezonder leven!**