Kalip'tus Lotion Nf 30ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verkouden? Kan je moeilijk ademhalen of wil je je weerstand versterken tijdens koude winterdagen?


De Kalip'tus® Lotion, op basis van 12 Etherische Oliën, verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling. De Kalip'tus Lotion kan zowel op de huid (puur of in combinatie met een plantaardige olie) als in een verstuiver gebruikt worden.


De Kalip'tus Lotion kan ook preventief gebruikt worden om de natuurlijke weerstand te verhogen of om de lucht in de slaap- en andere kamers te zuiveren (via verstuiving). De aangename geur van o.a Eucalyptus radiata, Rozemarijn en Lavendel zorgen voor een gevoel van frisheid en wellness.

Gebruik

Op de huid (vanaf 3 jaar): Meerdere malen per dag, tussen de 3 en de 10 druppels, borst, rug, buik of nek zacht inwrijven. Bij kinderen onder 6 jaar of personen met een hypergevoelige huid verdunt men de Kalip'tus® Lotion met Plantaardige Olie (verhouding: 3 druppels Lotion voor 9 druppels Plantaardige Olie).


Inhalatie (vanaf 1 jaar): Doe enkele druppels op een zakdoek, een sjaal, een hoofdkussen, op de voetmat, op het voeteneinde van de matras, in een kommetje heet water of in het water van de Kalip'tus® Verstuiver.


Voorzorgsmaatregelen:  • Niet inslikken.

  • Bij kinderen jonger dan 3 jaar enkel te gebruiken op medisch advies, nooit onverdund (bv. enkele druppels in een kommetje heet water buiten het bereik van het kind, in een verstuiver,...).

  • Het is aanbevolen deze Lotion niet te gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies.

  • Niet gebruiken bij personen met een allergie zonder vooraf een huidtest met het product uitgevoerd te hebben.

  • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Samenstelling

Eucalyptus radiata, Melaleuca cajuputi, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Melaleuca quinquenervia, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Cymbopogon martinii, Melaleuca alternifolia, Thymus mastichina, Eugenia caryophyllus, Mentha arvensis.

Indicatie

De Kalip'tus® Lotion verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling. Hij bevordert de weerstand en helpt de lucht zuiveren.

Gegevens
CNK2691962
FabrikantenPerrigo
MerkenKaliptus
Breedte35 mm
Lengte35 mm
Diepte94 mm