Over ons

Wie zijn wij?

Ingrid De Coster

Titularis-apotheker

 

Apotheek Molleman-De Coster in Ruiselede, Luisterend oor en oplossingen voor uw probleem

Bij Apotheek Molleman-De Coster in Ruiselede draait alles om mensen.  Reeds jaren hebben we een warme vertrouwensband met onze klanten. Een warm onthaal en een glimlach krijgt u erbij.

Onze persoonlijke band met onze klanten, het kennen van uw historiek, ons advies op uw maat, … maakt dat we steeds de beste oplossing bieden die past bij uw persoonlijke situatie. Een vertrouwensrelatie met onze klanten is voor ons de basis.

We ondersteunen u bij het gebruik van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en voedingssupplementen, want alleen bij een juist gebruik ervan is het resultaat optimaal. Op die manier dragen wij bij tot een betere levenskwaliteit. Vraag ons steeds om advies. Elke situatie of probleem vraagt een specifieke benadering. Apotheek Molleman-De Coster in Ruiselede geeft uitgebreide uitleg over medicijnen en het gebruik ervan.

Claire Molleman

Adjunct-apotheker
 

Thibault Molleman

Farmaceutisch-technisch assistent

Marie Lemey

Adjunct-apotheker
 

Jolien Saelens

Farmaceutisch-technisch assistente

Louise De Brabant

Adjunct apotheker
 

Online Apotheek Molleman-De Coster

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

Via onze website kan u uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of neemt een foto met uw gsm. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij maken de bestelling klaar. Daarna verwittigen we u per sms, mail of telefoon als de bestelling klaar ligt.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 30.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u per sms, mail of telefoon wanneer u de bestelling kan komen ophalen.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht