Yalacta Ferment Kwark Lactaline Bio 4x4g

€ 10,79
check-circle Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

shop

Afhalen in de apotheek

scooter

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Het Lactaline® ferment is ideaal voor het maken van uw kwark. Het is rijk aan melkzuurbacteriën en de implementatie ervan vereist geen speciale apparatuur.

De fermentatie vindt plaats bij kamertemperatuur (boven 22°C).

Bespaar geld en verras het hele gezin met zelfgemaakte kwark! Bereid uw witte kaas in een paar minuten en zonder apparaat!Om te proeven puur, zoet, zout, …

Melkzuurfermentatie uitgevoerd met behulp van Yalacta-melkfermenten, maakt een transformatie mogelijk van lactose, suiker die van nature in melk aanwezig is, door melkzuurbacteriën. Melkzuurbacteriën zetten lactose om in melkzuur. Dit wordt "melkzuurgisting" genoemd. Dit verklaart waarom gefermenteerde producten veel beter worden verdragen door mensen die lactose-intolerant zijn.

Biologisch gecertificieerd.

Ingrediënten: Lactose, dextrose, zeezout, kalfsstremsel, Lactococcus lactis

Om de fromage frais te bereiden, giet u de inhoud van een zakje Lactaline® ferment in 2 tot 3 liter melk, schudt u om ervoor te zorgen dat de ferment goed in de melk verdeeld is, dekt u het af en laat u het 24 tot 48 uur bij kamertemperatuur fermenteren, waarna u het laat uitlekken (ongeveer 2 uur), afhankelijk van de gewenste consistentie. De ideale temperatuur voor fermentatie is 25°C. De fromage blanc is heerlijk!

CNK 4623575
Organisaties Gelbopharma
Merken Yalacta
Breedte 73 mm
Lengte 107 mm
Diepte 25 mm