Nuxe Coffret Noel Prodigieux Mini 3 Prod.

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Gratis aan huis (binnen de 24 uur, binnen ruiselede en omliggende gemeenten)

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ontdek de collectie Huile Prodigieuse®, de mythische verzorging met 100% plantaardige oliën die gelaat, lichaam en haar voedt en laat stralen.

Gebruik

Huile Prodigieuse® 10 ml, Huile Prodigieuse® Florale 10 ml: gebruik het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. / - Gebruik direct op het gelaat of vermeng een paar druppels in uw handpalm met uw NUXE-crème. Strijk uit van het midden naar de randen van het gelaat toe. / - Breng op het lichaam aan in rondgaande bewegingen (bovenlijf, benen ...), met extra aandacht voor de droogste zones en/of striemen. / - Gebruik zo vaak als nodig op de lengtes en puntjes van het haar. Gebruik voor een intensieve verzorging 1 tot 2 keer per week als masker op het hele haar. Laat 10 minuten inwerken en was het haar zoals gebruikelijk. / Huile Prodigieuse® Or 10 ml: gebruik Huile Prodigieuse® Or het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. / - Breng op het gelaat aan in kleine toefjes op een plat borsteltje of de vingertoppen, met extra aandacht voor de delen van het gelaat die het licht vangen: de jukbeenderen, de neusrug en het voorhoofd boven de wenkbrauwen. / - Verstuif Huile Prodigieuse® Or op het lichaam en verwarm in uw handpalm. Kies de zones die u wilt accentueren en masseer met gladstrijkende bewegingen. / - Strijk op het haar wat Huile Prodigieuse® Or op de lengtes en puntjes om ze een gouden schittering te geven.

Samenstelling

Huile Prodigieuse® 10 ml: Met 7 kostbare, 100% plantaardige oliën: Tsubaki-olie, Arganolie, Macadamiaolie, Bernagieolie, Cameliaolie, Hazelnootolie en zoete Amandelolie. Sensueel parfum met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille. / Huile Prodigieuse® Florale 10 ml: Met 7 kostbare 100% plantaardige oliën. Een vrolijk bloemenparfum met toetsen van Pompelmoes en een bloemenhart van Magnolia en Muskus. / Huile Prodigieuse® Or 10 ml: Met 7 kostbare 100% plantaardige oliën. Met goudkleurige parelmoerdeeltjes voor een stralend effect. Sensueel parfum met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille.

Indicatie

Lichaam

Gegevens
CNK4521688
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe